نرخ تورم آبان ۱۴۰۴ اعلام شد اطلاعیه عرضه خودرو‌های وارداتی به‌روز شد/ جیمنی به جمع خودرو‌ها پیوست پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ زمان واریز کالابرگ سه دهک اول آذر ۱۴۰۴ پرواز‌های لوفت‌هانزا به ایران از ۲۶ دی‌ماه برقرار می‌شود جزئیات تغییر حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ جزئیات کامل شرایط پیش فروش سایپا منتشر شد/ خریداران چگونه ثبت‌نام کنند؟ مهاجرانی: کارت جایگاه‌ها کانال اصلی قاچاق بنزین بودند / ۸۰ درصد مردم هیچ تغییری در سهمیه و نرخ بنزین خود نخواهند دید جزئیات جدید سهمیه‌بندی خودرو‌ها وزیر نفت: خودرو‌های نو که تازه از کارخانه بیرون می‌آیند و خودرو‌های وارداتی از این پس کار سوخت دریافت نمی‌کنند و باید با نرخ سوم یعنی لیتری ۵۰۰۰ تومان سوخت بزنند پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ بنزین گران شد / اعلام زمان اجرای نرخ جدید بنزین مرحله پنجم کالابرگ آغاز شد + جزئیات مدل ترکیبی قیمت دلار و یورو امروز سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ + جدول سه دهک اول مشمول طرح جدید کالابرگ می‌شوند

واکنش همتی به نوسانات اخیر ارز

در دو هفته اخیر به دلایلی که همگان واقفند، انتظارات غیرواقعی در بازار ارز ایجاد و عمدتا در برخی فضا‌های دلالی و سفته‌بازی به آن دامن زده شد. با اطلاعاتی که از توانایی‌ها، امکانات و ذخایر ارزی کشور و ارز صادارتی دارم، این روند نمی‌تواند واقعی و پایدار باشد؛ چرا که تغییر خاصی در متغیر‌های کلیدی اتفاق نیفتاده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 03
کد خبر: ۲۹۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رییس کل بانک مرکزی اعلام کرد: در دو هفته اخیر انتظارات غیرواقعی در بازار ارز ایجاد و عمدتا در برخی فضا‌های دلالی و سفته‌بازی به آن دامن زده شد. با اطلاعاتی که از توانایی‌ها، امکانات و ذخایر ارزی کشور و ارز صادارتی دارم، این روند نمی‌تواند واقعی و پایدار باشد؛ چرا که تغییر خاصی در متغیر‌های کلیدی اتفاق نیفتاده است.

 

عبدالناصر همتی در تازه‌ترین پست اینستاگرامی خود نوشت: از ابتدای سال، علاوه بر تامین بیش از ۱۰ میلیارد دلار ارز برای کالا‌های اساسی، دارو و تجهیزات پزشکی توسط بانک مرکزی، حدود ۱۵ میلیارد دلار نیز در چارچوب سامانه نیما برای واردات مواداولیه واحد‌های تولیدی و سایر کالا‌های ضروری تامین شده است. این روند به امید خدا و با ادامه تلاش‌های صادرکنندگان با قدرت تداوم خواهد یافت.

 

وی افزود: در دو هفته اخیر به دلایلی که همگان واقفند، انتظارات غیرواقعی در بازار ارز ایجاد و عمدتا در برخی فضا‌های دلالی و سفته‌بازی به آن دامن زده شد. با اطلاعاتی که از توانایی‌ها، امکانات و ذخایر ارزی کشور و ارز صادارتی دارم، این روند نمی‌تواند واقعی و پایدار باشد؛ چرا که تغییر خاصی در متغیر‌های کلیدی اتفاق نیفتاده است.

 

رییس کل بانک مرکزی تصریح کرد: خبر بسیار امیدوارکننده اینکه بانک‌ها در ماه‌های اخیر نیاز نقدینگی کوتاه مدت خود را عمدتا از بازار بین بانکی تامین می‌کنند، بنابراین اضافه برداشت بانک‌ها با بیش از ۴۰ درصد کاهش به رقم بسیار کمتری در مقایسه با رقم آن در یک سال گذشته رسیده است.

 

همتی متذکر شد: از مدیران بانک‌ها به دلیل این انضباط مالی و همراهی در اعمال سیاست‌های پولی بانک مرکزی که در نهایت در جهت کاهش نرخ تورم است، تشکر می‌کنم.

منبع: فرارو

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار